Σελίδα 1 από 1

Κανόνες Λειτουργίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 27, 2010 8:27 pm
από GreekNight
Για την καλύτερη και ουσιαστικότερη χρήση του Φόρουμ διαβάστε τους κανόνες που πρέπει να διέπουν τη συμμετοχή σας σε αυτήν την κοινότητα.

 • Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμών πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβασή σας, μη δημιουργείτε νέο λογαριασμό αλλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε βοήθεια.
 • Απαγορεύεται η χρήση ονομάτων χρηστών και avatars που ενοχλούν (επειδή είναι χυδαία, προκλητικά, προσβλητικά, απρεπή κλπ). Είναι στη δικαιοδοσία των συντονιστών και διαχειριστών να αλλάξουν το όνομα ενός χρήστη ή να διαγράψουν το avatar του.
 • Γράφουμε στα ελληνικά και όχι στα greeklish – η γλώσσα μας είναι όμορφη, καιρός να το θυμηθούμε. Επίσης, σε περιπτώσεις που κάποιος προσπαθήσει να βρει κάποια πληροφορία, με τα greeklish αυτό είναι αδύνατον. (Είναι στη διακριτική ευχέρεια των συντονιστών να διαγράψουν ή να διορθώσουν τη δημοσίευση που έχει γραφτεί σε greeklish.)
 • Μην γράφετε μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
 • Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε κατηγορία, της οποίας η θεματολογία σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λάθος Θ.Ενότητα, ειδοποιήστε τον Συντονιστή τις ενότητας προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.
 • Όταν απαντάμε σε κάποιο θέμα, αποφεύγουμε την υπερβολική χρήση παραθεμάτων (quotes) γιατί αυτά δυσχεραίνουν την ανάγνωσή του. Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο το οποίο μας ενδιαφέρει.
 • Δε γινόμαστε επιθετικοί, δε χρησιμοποιούμε ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις στο λόγο μας. Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
 • Δεν ανεβάζουμε και δεν παραθέτουμε "πικάντικες", ούτε "αμφιλεγόμενες" φωτογραφίες και βίντεο. Το ωραίο είναι καλοδεχούμενο, το χυδαίο όχι.
 • Δεν αποκαλύπτουμε τα προσωπικά μας δεδομένα (τηλέφωνα, διευθύνσεις e-mail, ταχυδρομικές διευθύνσεις κλπ.) ή τα προσωπικά δεδομένα άλλων μελών. Για την προσωπική επικοινωνία μεταξύ των μελών του, χρησιμοποιήστε τα προσωπικά μηνύματα (ΠΜ).
 • Οποιαδήποτε καταγγελία ή κατηγορία εις βάρος προσώπων θα πρέπει να γίνεται ενυπόγραφα. Ανυπόγραφες και υβριστικές καταγγελίες δεν θα δημοσιεύονται στον ιστότοπo μας. Εφόσον οι καταγγελίες γίνονται ενυπόγραφα και με κόσμιο τρόπο οποιαδήποτε νομική ευθύνη βαρύνει τον χρήστη και όχι την ιστοσελίδα. Αναδημοσιευμένο περιεχόμενο πρέπει να φέρει απαραίτητα την αρχική πηγή.
 • Σχόλια και παρατηρήσεις που αφορούν στην καλή λειτουργία του site είναι πάντα ευπρόσδεκτα και όσο πιο συχνά γίνονται, τόσο καλύτερα.

Re: Κανόνες Λειτουργίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 31, 2011 12:39 pm
από wizard2008
Επιπλέον να ενημερώσουμε ότι όποιος το επιθυμεί, μπορεί άμεσα να απευθύνεται στους moderators.

Συγκεκριμένα δηλώνω και εγώ διαθέσιμος για οποιαδήποτε απορεία εντός και εκτός φόρουμ.

Καλή σας περιήγηση.