Σελίδα 1 από 1

Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 10 ευρώ μέχρι τον Φεβρουάριο!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 11, 2011 12:56 am
από GreekNight
Η μεγάλη επιτυχία η οποία συνοδεύει την δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ», στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην προτροπή του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Σπύρου Πέγκα, προς τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης, να παραταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα έως και τα τέλη του Φεβρουαρίου του 2012.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δράση ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί μετά από τέσσερεις εβδομάδες. Ωστόσο, η μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε το κοινό και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταστηματαρχών να ενταχθούν στο πρόγραμμα, ενισχύει την πεποίθηση ότι πρέπει να συνεχιστεί.

Βασική επιδίωξη του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, άλλωστε, ήταν και παραμένει η τόνωση του κλάδου εστίασης και η παροχή δυνατότητας σε κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, σε προσιτή τιμή.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του συγκεκριμένου κλάδου να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν, στην δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 €»

Τα καταστήματα που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, βρίσκονται αναρτημένα στον σύνδεσμο: http://foodfestival.thessaloniki.gr/tuesdays

Πηγή: Thessaloniki Food Festival